
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Korianderkörner
- 4 Limetten, unbehandelt, Schale abgeschält, Saft ausgepresst
- 4 Stängel Zitronengras, frisch, weißer Teil, in Ringen (5 mm)
- 6 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt, in Stücken
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 8 Knoblauchzehen
- 2 EL Paprika rosenscharf
-
100
g Erdnussöl und etwas mehr zum Bedecken
nebo 100 g Traubenkernöl und etwas mehr zum Bedecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 4589 kJ / 1093 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 108 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Asia-Gewürzpaste
50min
Grüne Currypaste
25min
Pad Thai mit Huhn
20min
Harissa
20min
Rote Currypaste
10min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30min
Kokos-Chutney
5min
Massaman-Curry
1hod. 40min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40min
Salsa (scharf)
15min
Rotes Thai-Curry mit Geflügel
45min