Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artischocken alla Romana
50 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35 min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10 min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1u. 50min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min