Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blumenkohl
- 460 g Blumenkohlröschen
- 500 g Wasser
- 150 g Butter
- 100 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 1800 g Wasser
- 4 Eier
- Butter zum Braten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Balsamico (25 g), mild
- 20 g Trüffel, frisch (Albatrüffel) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 Std. 15 Min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Pfifferlings-Stullen
35min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Steak mit Bohnenpüree
40min