Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 170 g unsalted butter, cold, diced
- 220 g plain flour
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 45 g water, cold
Filling
- 1 lemon, thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)
- 80 g granulated sugar
- 600 g cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered
Apple Rose
- 4 red apples, cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)
- 15 g lemon juice (approx. half a lemon)
- 20 g granulated sugar
- 300 g water
Glaze
- 60 g apricot jam
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1382 kJ / 330.3 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate Brioche Buns
4u. 45min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
Brioche
8 godz.
Baguettes
3h 45min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Blueberry Breakfast Buns
3 Std. 30 Min
Chocolate Chews
1 Std. 40 Min
Parker Rolls
2u. 20min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Pecan Pie Tarts
2 Std. 25 Min