Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 250 g Vollkorn-Butterkekse, halbiert
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 30 Kaffeebohnen
- 100 g Butter, weich, in Stücken
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Wasser, heiß
- 5 geh. TL Espressopulver, löslich (ca. 10 g), z.B. von Jacobs
- 5 Blätter weiße Gelatine (siehe Tipp)
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g Puderzucker
- 250 g Mascarpone
- 400 g Joghurt, 10% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caffè-Latte-Kuchen
1h 40min
Pistazienkuchen
3h
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3h 50min
Zitronen-Pistazien-Trüffel
9 Std. 20 Min
Heidelbeer-Cornflakes-Torte
5 Std. 10 Min
Schwedische Mandeltorte mit Vanillecreme
4 Std.
Kokos-Cheesecake
10 Std. 30 Min
Panamatorte
2h 30min
Kaffee-Schoko-Käsekuchen
9hod. 40min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5h 45 min
Limetten-Cheesecake
6h 30min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2h 30min