Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 250 g Vollkorn-Butterkekse, halbiert
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 30 Kaffeebohnen
- 100 g Butter, weich, in Stücken
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Wasser, heiß
- 5 geh. TL Espressopulver, löslich (ca. 10 g), z.B. von Jacobs
- 5 Blätter weiße Gelatine (siehe Tipp)
- 300 g Sahne
- 80 g Puderzucker
- 250 g Mascarpone
- 400 g Joghurt, 10% Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frischkäsetorte mit Maracuja
3h 30min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2h 30min
Mandel-Honig-Grieß-Kuchen
1 godz.
Latte-Macchiato-Torte
5 godz. 30 min
Kokos-Cheesecake
10h 30min
Kaffee-Schoko-Käsekuchen
9 Std. 40 Min
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4 Std. 30 Min
Marzipan-Mohn-Cupcakes
2h 20min
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2h 50 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5hod. 35min
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6h 30min
Mascarpone-Apfel-Torte
6 godz.