Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalewa do peklowania
- 2000 g wody
- 4 liście laurowe, suszone
- 6 ziarenek ziela angielskiego
- 10 ziaren pieprzu czarnego
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka suszonych płatków chili (volitelně)
- 40 g soli peklowej
- 1 szynka, wieprzowa (1000 g)
Ciasto chlebowe
- 30 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 250 g wody
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 500 g mąki pszennej chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1768.9 kJ / 422.5 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1094.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Karp w szarym sosie
1h 10 min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25 min
Karp na słodko w galarecie
7sa 35 dk
Roladki z piersi indyka
2h 30 min
Polędwica wieprzowa w sosie z czerwonego wina z warzywami
45 min
Pasztet na Wielkanoc
2 Std. 10 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Schab gotowany na parze
1u. 50min
Rolada z karkówki z grzybami
2h 35min
Schab chrzanowy
2h 30 min
Schab z Varomy
3u. 40min