Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rodzynek
- 50 g likieru pomarańczowego
- 250 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej
- 750 g mleka
-
200
g bułek, słodkich, maślanych, pokrojonych w 1 cm plastry
nebo 200 g chałki, pokrojonej w 1 cm plastry - 4 sucharki, z cukrem
- 150 g cukru
- ½ laski wanilii
- 200 g maku
- 100 g migdałów, w płatkach
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3187.2 kJ / 761.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 262.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wodzionka
25min
Deser czekoladowy z biszkoptami
6u. 20min
Wigilijna zupa migdałowa
35min
Mazurek różany
1 Std. 40 Min
Czekoladowe słoiczki
40min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 Std. 40 Min
Wielkanocna pascha z pistacjami
13 Std.
Polano bożonarodzeniowe
45min
Krem kawowy
20min
Gorąca czekolada z imbirem
30min
Markiza czekoladowa
2 Std. 25 Min
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2h 30min