Kompatibilní verze
Bizcochos con frutos rojos y chocolate en papillote
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de azúcar
- 130 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 2 huevos
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 120 g de harina de repostería
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- 20 - 30 g de pepitas de chocolate negro
- 450 g de agua
- 250 - 300 g de helado de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 6.47 g
- Sacharidy
- 47.13 g
- Tuk
- 24.99 g
- Vláknina
- 1.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de frutas de verano
5h
Tarta de manzana
1h
Bizcocho de manzana
1h
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3u. 15min
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1 Std. 10 Min
Cuencos de masa choux con helado
6h 30min
Bizcocho con fresas y nata
2h
Bizcocho de nectarinas al oporto
1h
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10 min.
Tarta de melocotón
1h 15min
Compota de manzana con cobertura de bizcocho
50min
Tarta de naranja
5h