Kompatibilní verze
Bizcochos con frutos rojos y chocolate en papillote
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de azúcar
- 130 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 2 huevos
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 120 g de harina de repostería
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- 20 - 30 g de pepitas de chocolate negro
- 450 g de agua
- 250 - 300 g de helado de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 6.47 g
- Sacharidy
- 47.13 g
- Tuk
- 24.99 g
- Vláknina
- 1.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 Std.
Tronco de Navidad con frutas frescas
5u. 30min
Crêpes de chocolate con compota de frambuesas y manzana
1 Std. 30 Min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Bizcocho de naranja
1 Std.
Tarta de manzana
1 Std.
Bizcocho de manzana
1 Std.
Tableta de chocolate y castañas
5 godz.
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Tarta de cerezas y albaricoques
1 Std.