Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de calabaza
- 300 g de pulpa de calabaza en trozos
- 4 huevos
- 160 g de aceite de girasol (y algo más para untar)
- 350 g de azúcar
- 250 g de harina integral de trigo
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de sal
Crema de mantequilla y montaje
- 120 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 300 g de queso cremoso
-
10 - 20
g de zumo de remolacha
nebo 1 punta de cuchillo de colorante rojo - 50 g de chocolate blanco (y algo más para formar los dientes)
- 6 caramelos de palo (p. ej. Chupa Chups®)
- 6 pepitas de chocolate negro
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2495 kJ / 596 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de Halloween Jack Skellington
4h 15min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Tarta cerebro
1h 40min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Pastel de calabaza
1 Std. 50 Min
Cupcakes tela de araña
2 godz. 10 min
Bizcocho resurección de los muertos
1h 5min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Gofres de chocolate
20 min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Fingers sangrientos
4h
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min