Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de calabaza
- 300 g de pulpa de calabaza en trozos
- 4 huevos
- 160 g de aceite de girasol (y algo más para untar)
- 350 g de azúcar
- 250 g de harina integral de trigo
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de sal
Crema de mantequilla y montaje
- 120 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 300 g de queso cremoso
-
10 - 20
g de zumo de remolacha
nebo 1 punta de cuchillo de colorante rojo - 50 g de chocolate blanco (y algo más para formar los dientes)
- 6 caramelos de palo (p. ej. Chupa Chups®)
- 6 pepitas de chocolate negro
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2495 kJ / 596 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1 Std. 50 Min
Tarta de chocolate con dos texturas
1u. 40min
Tarta de cumpleaños de chocolate, vainilla y queso
6u.
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 Std. 15 Min
Tarta versátil para celebrar
4 Std.
Bizcocho resurección de los muertos
1 Std. 5 Min
Tarta de chocolate al vapor con nata montada
1h 10 min
Fingers sangrientos
4 Std.
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Pastel de Halloween Jack Skellington
4 godz. 15 min
Fondant (pasta de azúcar)
5 Min
Bizcocho cebra
1h 10 min