Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 280 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Haferflocken, zart und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 ½ TL Salz
- 3 EL Olivenöl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 200 g Kasseler, gepökelt und geräuchert, in Stücken
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 500 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 914 kJ / 218 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleischschnecken
1h
Pizza mit Kohl und Speck
2h
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Lachspizza
1h 15 min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Baconcreme-Happen
1h
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1h 15 min
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35 min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min