
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de agua mineral
- 500 g de harina de espelta integral
- 100 g de harina de centeno integral
-
1
sobre de levadura de panadería deshidratada
nebo 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada - 7 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 128 kcal / 539 kJ
- Protein
- 5.4 g
- Tuk
- 0.9 g
- Sacharidy
- 26.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 221.7 mg
Alternativní recepty
Bollos de espelta y queso fresco
45min
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8hod. 10min
Pan de nueces
3hod. 45min
Pan integral con muesli
4hod.
Pan plano de centeno
2hod. 10min
Hogaza integral
5hod.
Panecillos integrales con nueces y muesli
40min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2hod. 50min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min
Pan integral al vapor
2hod.
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Pan de espelta
2hod. 20min