Pan integral de espelta y centeno

Pan integral de espelta y centeno

4.4 394 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
16 rebanadas

Suroviny

  • 350 g de agua mineral
  • 500 g de harina de espelta integral
  • 100 g de harina de centeno integral
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
    20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
  • 7 g de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 221.7 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 539 kJ / 128 kcal
Tuk 0.9 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 26.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...