Pan integral de espelta y centeno
TM6 TM5

Pan integral de espelta y centeno

4.5 (365 hodnocení)

Suroviny

  • 350 g de agua mineral
  • 500 g de harina de espelta integral
  • 100 g de harina de centeno integral
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
    nebo 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 7 g de sal

Nutriční hodnoty
na 1 rebanada
Kalorie
539 kJ / 128 kcal
Protein
5.4 g
Sacharidy
26.8 g
Tuk
0.9 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
221.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty