
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g Eiklar (ca. 7 Eiklar)
- 1 Prise Salz
- 200 g weiße Schokolade in Stücken
- 100 g Sonnenblumenöl
- 100 g Feinkristallzucker
- 1 EL Vanillezucker
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 160 g Weizenmehl, universal
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 257 kcal / 1074 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Eierlikörcreme mit weißer Schokolade
30min
Eierliköreierl
3hod.
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55min
Kürbis-Walnuss-Blondie
1hod. 30min
Bratapfel-Marzipan-Creme
20min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50min
Marzipan-Pudding
2hod. 20min
Eiweiß-Schokoladen-Kuchen
1hod. 30min
Mohn-Joghurt-Kuchen
2hod. 20min
Flinke Eierlikör-Muffins
30min
Kirsch-Marzipan-Gugelhupf aus dem Varoma
1hod. 30min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1hod. 20min