Holunder-Joghurtcreme-Torte

Holunder-Joghurtcreme-Torte

4.3 86 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 7hod. 15min.
12 Stücke

Suroviny

Biskuit:
  • Zucker
    200 g
  • Eier
    10
  • Mehl
    250 g
  • Backpulver
    ½ Päckchen
Füllung und Fertigstellung der Torte:
  • Zucker
    50 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • gemahlene Gelatine (à 9 g)
    2 Päckchen
  • Wasser
    100 g
  • Holunderblütensirup
    300 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    3 EL
  • Naturjoghurt 3,5 % Fett
    600 g
  • Schmand
    400 g
  • Zitronensaft
    40 g
  • Ananasstücke, aus der Dose abgetropft, gewürfelt
    400 g
Deko:
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Ananasstücke, aus der Dose abgetropft, gewürfelt
    200 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 13 g
Kalorie 2605 kJ / 623 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...