Zařízení & příslušenství
四季豆炒馬鈴薯
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條50 克
-
新鮮四季豆 去頭尾、去筋,切段150 克
-
馬鈴薯 去皮,切條100 克
-
鴻喜菇30 克
-
醬油20 克
-
水20 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.03 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tuk
5.295 g
Vláknina
2.165 g
Sacharidy
9.366 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan