四季豆炒馬鈴薯
TM5 TM6

四季豆炒馬鈴薯

4.4 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條
  • 150 克 新鮮四季豆 ,去頭尾、去筋,切段
  • 100 克 馬鈴薯 ,去皮,切條
  • 30 克 鴻喜菇
  • 20 克 醬油
  • 20 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
389 kJ / 93 kcal
Protein
2.03 g
Sacharidy
9.366 g
Tuk
5.295 g
Vláknina
2.165 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty