Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de agua
- 20 g de aceite
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de queso Emmental, rallado
- 2 cebollas, grandes en aros finos
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de orégano seco
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1482 kJ / 354 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioles de salmón y queso
50 Min
Masa para pasta fresca
1h
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 λεπτ.
Natilla de café
40 λεπτ.
Polenta con estofado de hongos
35 Min
Pasta fresca de hierbas
25 Min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 Min
Pan con levadura química
30 Min
Pasta fresca básica
25 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Focaccia de jitomate
1h
Pudín de pan
3ωρ.