Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla, sin sal
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 cucharada de agua
- frijol negro seco, crudo, para poner peso sobre la masa
Salsa bechamel
- 10 g de harina
- 10 g de mantequilla sin sal
- 150 g de leche
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- ¼ cucharadita de sal fina
Salsa de jitomate
- 2 dientes de ajo
- 60 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 385 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1 cucharadita de sal fina
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
Relleno
- 300 g de calabacita, en láminas
- 300 g de zanahoria, pelada y en láminas
- 300 g de berenjena, en láminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1441 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Empanadas de res
1h 10 min
Monkey bread (Bollo de canela en trocitos) TM6
3 Std.
Bagels
2h
Masa sablé
10min
Choux y eclairs
1h 30min
Pan de soda
35 min
Bollitos de albahaca y parmesano
2u. 50min
Pan pita
1u. 50min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Focaccia de jitomate
1h
Alfajores
1h 30min