Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 - 2000 g Orangen, unbehandelt
- 1000 g Gelierzucker 1:1
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 50 - 60 g Whisky, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4710 kJ / 1124 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 264 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Ananas-Ingwer-Konfitüre
35min
Orangenkonfitüre
45 min
Orangen-Campari-Marmelade
40 Min
Aprikosenkonfitüre mit Earl Grey
2 godz. 30 min
Blåbärssylt - schwedische Blaubeerkonfitüre
25 min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 min
Bellini-Konfitüre
40 Min
Zitronenmarmelade
2 godz.
Zitronen-Marmelade
30 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Kaki-Orangen-Konfitüre mit Ingwer
25 min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 min