Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Pfirsiche, reif, fest, entsteint, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 3:1
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Prosecco
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 10 g Orangenlikör (z.B. Cointreau)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2212 kJ / 522 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangenkonfitüre
45 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Aprikosen-Konfitüre
30 min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Birnenkonfitüre
20 min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 min