Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 100 g di crackers salati
- 80 g di burro morbido a pezzi
Crema
-
100
g di latte intero
nebo 100 g di panna (min. 30% di grassi) - 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pesto alla genovese
Terminare la preparazione
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Mini cheesecake al pomodoro
3 godz. 25 min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10u. 20min
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12h
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min
Flan al salmone affumicato
45 min