
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 373 kcal / 1560 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Anellini alla pecorara
2hod.
Farfalle all'uovo
1hod.
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1hod. 10min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1hod. 30min
Cornetti semintegrali ripieni
1hod. 15min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)
1hod. 10min
Ravioli al radicchio
1hod. 10min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2hod. 15min