Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1 Std. 15 Min
Ravioli di patate e gamberi
1j 20 menit
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1j 30 menit
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Gnocchi di patate
1j 30 menit
Cjalsons
1j 30 menit
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3h 30min
Ravioli ai carciofi
1j 30 menit
Ravioli al radicchio
1h 10 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi di castagne ai funghi
1 godz. 5 min
Tortelli di zucca mantovani
2j 30 menit