Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Gnocchi di patate
1h 30min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Spongata
25 godz. 35 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Cappelletti reggiani
2h
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min