Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 godz. 30 min
Pastaragia
25 min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 godz. 30 min
Pasta all'uovo
1u.
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Croissant con tonno affumicato
6h
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Ravioli ai carciofi
1 godz. 30 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min