Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tarta de chocolate al vapor
- 4 huevos (claras y yemas separadas)
- 100 g de azúcar
- 125 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (2 cm)
- 125 g de mantequilla en trozos y algo más para engrasar
- 100 g de harina y algo más para espolvorear
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (5 g)
- 600 g de agua
Nata montada y relleno de ganache de chocolate
- 315 g de nata (mínimo 30% de grasa) fría
- 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2863 kJ / 684 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Roscas de choux de cacao
1h 30 min
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Tarta bombón de avellanas
7h
Layer cake de nata y frutos rojos
2h 15 min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Boston cream pie
3h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Brownie flan
5h 15 min