Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de mantequilla en trozos
- 2 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de cacao puro en polvo
- 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche condensada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Tuk
- 34.1 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 162.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de stracciatella
8u. 15min
Tarta a los tres chocolates
4 godz. 40 min
Masa básica de pizza
1h
Helado de chocolate
12h
Patatas "de luxe"
30 min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 godz. 40 min
Batido de brownie de chocolate
35 min
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45 min
Helado de cheesecake
4h 25min
Natillas de chocolate
1 godz. 20 min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1 godz. 20 min