Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Honig, flüssig
- 20 g Dijon-Senf
- 220 g Wasser
- 120 g Balsamico, hell
-
120
g Rapsöl
nebo 120 g Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thymian-Honig-Dressing
5 min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Balsamico-Rahm-Dressing
20 min
Inseldressing
10 min
Radieschendressing
10 min
Balsamico-Senf-Dressing
5 min
Bärlauch-Joghurt-Dressing
15min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Sahne-Dill-Dressing
5 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min