
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 500 g de farine à pain et un peu pour fariner
- 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf battu et mélangé avec 1 c. à café d'eau pour la dorure
- ½ c. à soupe de graines de sésame
- ½ c. à soupe de graines de carvi
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 96 kcal / 400 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain marocain
3hod. 40min
Pains au beurre d'herbes
1hod.
Fatayers aux épinards
2hod. 5min
Pains de seigle plat
1hod. 30min
Pain moulé aux graines
3hod. 50min
Pain marocain
2hod. 45min
Pains au zaatar
1hod. 55min
Pain lagana grec
3hod. 15min
Fatayer au fromage et menthe
2hod.
Pain pide (pain turc)
2hod.
Pain pita
1hod. 30min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1hod. 25min