Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
- 250 g de lemon curd
La sauce au citron
- 120 g de jus de citron
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de lemon curd
- 110 g de beurre bien froid, coupé en petits cubes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3249 kJ / 779 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 52 g
Alternativní recepty
Opéra
24h
Fraisier
12 Std. 45 Min
Génoise
50min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Naked cake ananas-mangue-grenade
1 Std. 10 Min
Bûche pistache-framboise
2h 15min
Layer cake
1h 45min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 Std.
Génoise au chocolat
45min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min