Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
- 250 g de lemon curd
La sauce au citron
- 120 g de jus de citron
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de lemon curd
- 110 g de beurre bien froid, coupé en petits cubes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3249 kJ / 779 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 52 g
Alternativní recepty
Génoise
50min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Cupcakes à la vanille
12 godz.
Gâteau crémeux à la vanille
13 godz.
Bûchettes à la crème de citron
3j
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
Fraisier
12h 45min
Ganache au chocolat
20 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4u. 15min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Génoise au chocolat
45 Min