Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 braune Champignons
-
130
g Manchego Käse, in Stücken (3 cm)
nebo 130 g Cheddar, in Stücken (3 cm) - 1 Scheibe Toastbrot, altbacken, (ca. 20 g), in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 145 kJ / 34 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20 min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35min
Pilz-Crostini
45 min
Garnelencocktail
30 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 min