Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sherry-Vinaigrette
- 250 g Rohrzucker
- 100 g Sherryessig
- 100 g Sherry
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 60 g natives Olivenöl
- 1000 g Wasser
- 50 g Essig
Erdbeer-Salat
- 50 g Rauchmandeln (siehe Tipp)
- 200 g Feta, in Stücken
- 60 g Babyspinat, frisch
- 250 g Erdbeeren, halbiert (siehe Tipp)
- 90 g Parmaschinken, in Scheiben, in Stücke gezupft (ca. 3 cm )
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2897 kJ / 689 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15 Min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 Std. 35 Min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30 min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40 min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 Std. 20 Min