Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 220 g manteiga
- 8 ovos
- 400 g chocolate p/ culinária (44% cacau)
- 500 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de chocolate riscado
1u.
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48h
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Bolo de chocolate sem glúten
45min
Cobertura de chocolate com azeite
10 Min
Bolo de chocolate vegan
45min
Bolo de chocolate sem glúten
1h 10 min
Cobertura de mousse de chocolate
15min
Bolo cru de cenoura
5h 30min
Bolo quente de brigadeiro
25 min
Bolo de chocolate de colher
1u.
Bolo de chocolate na caneca
5min