Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa choux
- 250 g água
- 50 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 10 g açúcar
- 150 g farinha tipo 65
- 3 ovos batidos
Creme
- 80 g açúcar
- 4 claras de ovo
- 200 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- 4 gemas de ovo
- 350 g queijo mascarpone
- 150 g frutos vermelhos
- 350 g morangos cortados em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1966.3 kJ / 470 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 241.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo fresco de morango
3h
Paris Brest com morangos
2 godz. 10 min
Árvore de Natal de profiteroles
1h
Bolo fresco de morango
3h
Tarte de primavera com morango
2 godz. 20 min
Torta marmoreada de tiramisu
3h
Naked cake
1 godz. 30 min
Cheesecake de framboesa
4h 20min
Tiramisú de chocolate e morango
2h
Semifrio de framboesa
8h 20min
Profiteroles
1 godz. 30 min
Cheesecake com lemon curd
3h 30min