Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissants recheados com creme de chocolate
3h
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Pão de iogurte
14h 50 min
Nuvem de espelta
16h 30 min
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão de mistura simples
3h 40min
Massa-mãe
360h
Papo-secos com massa-mãe
48h
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão branco
15h
Massa lêveda - Pão caseiro
1 Std. 5 Min