
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 3 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 2 c. chá de sal
- 20 g manteiga s/ sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 163 kcal / 684 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Almofadas de batata
14 Std. 40 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Massa-mãe em pó
24 Std.
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão branco
15 Std.
Pão de água com massa-mãe
21 Std.