Zařízení & příslušenství
炒粿条
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
黑酱油10 克
-
酱青20 克
-
峇拉盏1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
香菇调味粉½ 茶匙
-
粿条500 克
-
新鲜豆芽100 克
-
蒜瓣20 克
-
小红葱20 克
-
食油20 克
-
辣椒糊2 茶匙
-
鲜虾 洗净并去壳200 克
-
新鲜韭菜 切成3公分长20 克
-
蛋 稍微打散1 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅料理
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní