Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
椰浆饭
- 1100 克 水
- 350 克 米 ,洗净并沥干
- 200 克 椰浆 ,室温
- 20 克 新鲜姜 ,拍扁
- 3 片 班兰叶 ,打结
- 2 支 新鲜香茅 ,只取白色部分并切片
- 1 ½ 汤匙 盐
- 4 个 蛋
江鱼仔叁巴
- 20 克 亚叁膏
- 100 克 水
- 40 - 80 克 辣椒干 ,去籽并浸软
- 5 个 蒜瓣
- 150 克 小红葱
- 40 克 食油
- 20 克 酱青
- 40 克 糖
- 1 茶匙 盐
- 60 克 油炸江鱼仔
- 200 克 洋葱 ,(约2个),切成薄片
- 1 条 小黄瓜 ,切片,装饰用
- 无盐烤花生 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3704 kJ / 885 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 2 g