Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di peperone verde, a pezzi
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g di cipolla, in quarti
- 1 uovo sodo (volitelně)
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di aceto di vino
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8179 kJ / 1955 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 206.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa aioli
10 Min
Senape con miele e peperonciono
Žádné hodnocení
Spätzle alla grigionese
Žádné hodnocení
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Žádné hodnocení
Salsa ai lamponi
10 Min
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Žádné hodnocení
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 Min
Salsa al pepe verde
20 min