
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de Pecorino Romano en gros morceaux (3 cm)
- 1 piment rouge, tout type
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de pancetta en dés (2 cm)
-
400
g de tomates pelées en boîte
nebo 300 g de tomates concassées en boîte - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 525 kcal / 2197 kJ
- Protein
- 21.4 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Liqueur de baie
30min
Ramequins au fromage
50min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20min
Gâteau à la crème
45min
Penne all’arrabbiata
20min
Focaccia au romarin
2hod. 30min
Émincé à la zurichoise
50min
Rösti bernois
40min
Risotto à la tomate et burrata
30min