Bucatini à l'amatriciana

Bucatini à l'amatriciana

4.3 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g de Pecorino Romano en gros morceaux (3 cm)
  • 1 piment rouge, tout type
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g de pancetta en dés (2 cm)
  • 400 g de tomates pelées en boîte
    300 g de tomates concassées, en boîte
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 360 g de pâtes sèches (bucatini, spaghettis ou linguine)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21.4 g
Kalorie 2197 kJ / 525 kcal
Tuk 20.6 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 67.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...