
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Krevetten, roh, ungeschält ganze, (nur Schale und Kopf, Fleisch beiseite legen)
- 1 Lauch in Scheiben (3 cm)
- 25 g natives Olivenöl extra
- 800 g Wasser
- 150 g Mittelgrät vom Seeteufel
- 1 TL Salz
- 2 Stängel frische Petersilie
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 304 kcal / 1270 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Tuk
- 26.2 g
- Sacharidy
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsser Aprikosensenf
Brak ocen
Taiwanesische Fleischpaste
1 godz. 30 min
Crevetten süss-sauer
1 godz. 15 min
Ras el Hanout
15 min
Sushireis
1 godz. 30 min
Spaghetti mit Lammragout
50 min
Drei-Königs-Kuchen mit Williams-Birnen
1 godz. 40 min
Tajine mit Seeteufelfilet und eingelegten Salzzitronen
1 godz. 35 min
Peking Chicken
45 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Crêpes Suzette
50 min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min