Zařízení & příslušenství
Japanese Strawberry Shortcake
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions
Suroviny
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5 g
Kalorie
1635.9 kJ /
391 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
32.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Sweet Pastries
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 godz. 30 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Cinnamon Cake Donuts
50 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 godz. 15 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 godz. 40 min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 godz. 10 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Egg Tarts
50 min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1 godz.
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min