Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
- 30 g fresh milk
- 15 g butter, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 120 g caster sugar
-
120
g superfine flour, sifted
nebo 120 g low protein flour, sifted - ¼ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
Chantilly cream
- 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
- 50 g caster sugar
- ½ tsp vanilla extract
- 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635.9 kJ / 391 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oil-free honey chicken wings
50 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chicken porridge with century egg
30 min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Žádné hodnocení
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1u. 50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Egg Tarts
50 min