
Zařízení & příslušenství
Japanese Strawberry Shortcake
Příprava 10min
Celkový 1hod. 30min
8 portions
Suroviny
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
superfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
391 kcal /
1635.9 kJ
Protein
5 g
Tuk
29 g
Sacharidy
32.9 g
Vláknina
1.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Asian Sweet Pastries
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní