Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
- 30 g fresh milk
- 15 g butter, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 120 g caster sugar
-
120
g superfine flour, sifted
nebo 120 g low protein flour, sifted - ¼ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
Chantilly cream
- 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
- 50 g caster sugar
- ½ tsp vanilla extract
- 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635.9 kJ / 391 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Pineapple Tarts
1h 30min
Egg Tarts
50 min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 min
Killer Toast
2 godz.