Japanese Strawberry Shortcake

Japanese Strawberry Shortcake

4.6 51 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
8 portions

Suroviny

Sponge cake
  • fresh milk
    30 g
  • butter plus extra for greasing
    15 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    120 g
  • superfine flour sifted
    120 g
    120 g low protein flour, sifted
  • baking soda
    ¼ tsp
  • vanilla extract
    1 tsp
Chantilly cream
  • whipping cream 35% fat, chilled
    500 g
  • caster sugar
    50 g
  • vanilla extract
    ½ tsp
  • large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
    400 g
  • icing sugar for dusting

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 1635.9 kJ / 391 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 32.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...