Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
- 30 g fresh milk
- 15 g butter, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 120 g caster sugar
-
120
g superfine flour, sifted
nebo 120 g low protein flour, sifted - ¼ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
Chantilly cream
- 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
- 50 g caster sugar
- ½ tsp vanilla extract
- 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635.9 kJ / 391 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 32.9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango Swiss Roll
40 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Potato Buns
3 Std.
Pandan chiffon cake
5h 15min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Egg Tarts
50 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
German Cookies
1 Std. 10 Min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min