
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de pechuga de pollo sin piel (en trozos de 3x3 cm)
Adobo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 diente de ajo
- 1 ramillete de perejil fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta blanca molida
- 50 g de agua
Salsa
- 100 g de cebolla
- 100 g de puerro
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de salsa de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 337 kcal / 1411 kJ
- Protein
- 28.1 g
- Tuk
- 23.1 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Pollo a la cazadora
40min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Pollo a las hierbas
40min
Pollo a la huertana
45min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Estofado de cerdo y pimientos de Padrón
40min
Pollo a la miel
15min
Pollo a la cerveza negra
45min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Pollo al chimichurri
30min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min