Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Zucker
- 180 g Mandeln, geschält
- 50 g Kakaopulver
- 3 Eiweisse
- 100 g Zucker
Ganache
- 120 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 60 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Focaccia mit Tomaten
40min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 godz. 15 min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 Std. 35 Min
Rhabarber-Glace
36 Std. 25 Min
Leichtes Schoggi-Küchlein
2h 15min
Gewürznüsse
45min
Apfel-Safran Millefeuille
3 godz. 15 min
Mandel-Guetzli
40min
Zuger Kirschtorte
4 godz.
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30min
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min