Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Zucker
- 180 g Mandeln, geschält
- 50 g Kakaopulver
- 3 Eiweisse
- 100 g Zucker
Ganache
- 120 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 60 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3u. 50min
Dinkel-Focaccia
2h 30 min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Madeleines
1h
Holunder-Jogurt-Torte
7 Std. 15 Min
Tomaten-Basilikum-Brot
1h 45min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20min
Kakao-Espresso-Mandeln
50min
Mini-Focaccia Fantasia
2h 5min
Schoggi-Crème
3h 15 min
Stracciatella-Tiramisu
2h 30 min