Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
nebo 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Chnoblibrot
15 Min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Tomaten
40min
4-Käse-Quiche
45 Min
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
1.- August-Weggen
1h 10min
Zwiebelwähe
1h 15min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Randen-Ricotta-Gnocchi
1 Std. 30 Min
Käse-Spätzli
1h 10min