Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
nebo 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 godz. 15 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10 min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 godz. 30 min
Himbeersauce
10 min
Brownies
45min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Panna cotta
6h 15min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min