Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g buğday
- 400 g su
-
30
g taze maya
nebo 3 tk kurutulmuş hazır maya (12 gr) - 120 g süt,tam yağlı
- 150 g un
- 2 tk tuz
- 1 yk balzamik sirke
- 1 tk malt tozu
- un, serpmek için un
- Nutriční hodnoty
- na 1 dilim
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baget ekmek
3ωρ. 45 λεπτ.
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Mini Focaccia
3h 30min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2hod. 20min
Hint Usulü Çay
10min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Žádné hodnocení
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.