Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g un, serpmek için ekstra un
- 3 - 4 tk kabartma tozu, damak tadına göre (bk. öneriler)
- ½ tk tuz
- 120 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 140 g Çedar peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 250 g süt
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 11.3 g
Alternativní recepty
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 godz. 20 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 dk
Taze Soğanlı Tart
35 dk
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Çiğ Börek
1 Std. 10 Min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1sa
Çikolata Parçacıklı Kurabiye
50 Min
Plaska
1 Std. 15 Min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13 Std.
Cantık
50 Min