Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina
Farcitura
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di mozzarella a pezzi
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale (volitelně)
- 10 - 15 foglie di basilico fresco, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45min
Risotto alla milanese
30 Min
Pizza Margherita
2h 10 min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15min
Pizza Margherita
2 Std.
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Cornetti al prosciutto
35 Min
Gratin di patate
1h 10min
panini al latte
2h 5 min
Purè di patate nature
55min