Zařízení & příslušenství
榛果冰淇淋
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 15min.
700 克
Suroviny
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)350 克
-
全脂牛奶350 克
-
去皮榛果 先放入烤箱以150°C烘烤200 克
-
冰糖粉100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 700 克
Protein
118.4 g
Kalorie
18542.5 kJ /
4436 kcal
Tuk
315.9 g
Vláknina
16.2 g
Sacharidy
318.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SORBET!
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan