Zařízení & příslušenství
草莓冰淇淋
Příprava 15min.
Celkový 10hod. 20min.
600 克
Suroviny
-
新鮮草莓 洗淨、去蒂頭,切塊300 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) (使用前放入冰箱冷凍約30分鐘)300 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
冰糖粉50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 克
Protein
9 g
Kalorie
5565.5 kJ /
1353 kcal
Tuk
117.9 g
Vláknina
5.4 g
Sacharidy
86 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SORBET!
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
莓好派對
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan