Zařízení & příslušenství
焦糖冰沙
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 15min.
1 完整食譜
Suroviny
-
全脂牛奶300 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)200 克
-
糖50 克
-
蛋黃4 顆
-
焦糖醬70 克
-
鹽½ 茶匙
-
天然香草精 (volitelně) 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
141.8 g
Kalorie
18840.1 kJ /
4507.2 kcal
Tuk
330 g
Vláknina
16.2 g
Sacharidy
285.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SORBET!
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan