豆漿配饅頭

豆漿配饅頭

4.1 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
8 人份

Suroviny

饅頭麵糰
  • 240 克
  • 乾酵母粉 (約滿滿1茶匙)
    5 克
  • 冰糖粉
    10 克
  • 中筋麵粉
    500 克
  • 選擇無色無味
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
煮豆漿蒸饅頭
  • 1250 克
  • 乾燥黃豆 洗淨,事先浸泡至少4小時(瀝乾水分後約重200克)
    100 克
  • 冰糖粉 依個人口味調整
    50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 111.9 mg
Protein 13.1 g
Kalorie 1277.3 kJ / 305.3 kcal
Tuk 3.4 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 56.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...