炒青江菜
TM6 TM5

炒青江菜

4.6 (40 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 蔬菜油 (如:葵花油)
  • 300 克 青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
151 kJ / 36 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
2 g
Tuk
3 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty