炒青江菜

炒青江菜

4.6 41 rating
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 蔬菜油 (如:葵花油)
    10 克
  • 青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1 g
Kalorie 151 kJ / 36 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...