Zařízení & příslušenství
炒青江菜
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
蔬菜油 (如:葵花油)10 克
-
青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1 g
Kalorie
151 kJ /
36 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan