Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
nebo 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 3021 kJ / 722 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Cheese Biscuits
20 Min
Cornbread
40min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2 Std. 5 Min
New Jersey Tomato Pie
45min
Summer Squash Flatbread
50min
Cheese Puffs
40min
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Rosemary Parmesan Shortbread
2h 10min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min
Apple Fritter Bread
2h