Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
nebo 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 3021 kJ / 722 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Strawberry Crumble
40min
Broccoli Mozzarella Bites
45 Min
Leek Pie
1 Std. 45 Min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Zucchini Bread
1 Std. 15 Min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Potato Rolls
3 godz. 25 min
Blueberry Cobbler
1h
Cheese Biscuits
20min
New York Cheesecake
9 Std. 30 Min