Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
- 80 g Mehl
- 80 g Kokosraspeln
Creme und Fertigstellung
- 450 g Passionsfruchtsaft
- 30 g Speisestärke
- 100 g Gelierzucker 1:1
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Passionsfrüchte, frisch
- Lebensmittelfarbe, rosa (Paste oder Pulver)
- 8 Mandel-Kokos-Pralinen (z. B. Raffaello®) zum Dekorieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48h
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48h
Himbeer-Schoko Cupcakes
1 Std. 15 Min
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3h
Schokoladen-Himbeer-Torte
5 godz. 30 min
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9 Std.
Mirrorglaze-Cake-Pops
4h 40min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48h
Babyparty-Torte
3h 50min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13 Std.
Naked Cake mit Beeren
3h
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48h