Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortenböden
- 5 Eier
- 250 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 250 g Milch
- 250 g Öl
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Pistazien- und Schokoladencreme
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 240 g Schokoladen-Getränkepulver, weiß (z. B. von Caotina)
- 1000 g Sahne
- 50 g Granatapfelkerne
Fertigstellung
- 15 g Pistazien, gehackt, zum Bestreuen
- 20 g Schokoladenraspeln, weiß, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 2823 kJ / 674 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13 Std.
Früchtekuchen-Torte
7h
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2h 30min
Maracuja-Schmand-Torte
4u. 45min
Regenbogentorte
10h
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Karamell-Popcorn-Torte
3 Std. 30 Min
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48 Std.
Prinzregententorte
3 Std. 30 Min
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 Std.
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3 Std.