Zařízení & příslušenství
石蓮花蘆薈露
Příprava 20min.
Celkový 35min.
1 完整食譜
Suroviny
-
水500 克
-
蘆薈葉 去皮,取果肉、切小丁(1公分)100 克
-
蜂蜜5 - 10 克
-
冷開水200 克
-
檸檬汁10 克
-
石蓮花 洗淨、瀝乾100 克
-
冰塊100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
0.5 g
Kalorie
187.2 kJ /
44.8 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常養生食補
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan